Alla inlägg den 29 juni 2011

Av marie - 29 juni 2011 17:14

Gud i London vad det är härligt väder!!!!!!!!

Skulle träna ikväll tänkte jag, men det är ju så varmt.....nu efter att ha varit på badet hela dagen o nu ätit så e jag mest bara sugen på en öl......det är ju sååå gott o svalkande :)

Har tvättat undan flera maskiner tvätt idag som fått torka ute i det fina vädret, har även dammsugat (det e ju sååååå tradit) men ett måste liksom....e inte så där himla härligt o gå o trampa på torkade löv o gräs o grus inomhus :(

Lilleman e o leker med sin bästis...de har lekt varje dag denna veckan, HELA dagarna dessutom :) Imon ska de inte leka då jag o lilleman ska iväg....sen på fredag ska de leka igen.....mysigt när de har hittat en riktig bästis! Varje kväll efter de har lekt färdigt så ringer de varann o pratar....sen innan de lägger sig så skickar de sms!!! :))) (undrar om de drömmer om varann oxå....måste fråga lilleman det)


Lilleman hittade brudar idag på badet.....hihi....så gulligt!!! O jag då som en störig mamma var ju tvungen o gå fram o pussa på mitt lilla hjärta....vilket resulterade i en sur unge som bara sa "Stick mamma, jag lovar jag ska komma upp DIREKT från vattnet när vi ska hem...bara du sticker o försvinner NUUUU" Hahahaha.......men men :) Jag såg knappt röken av honom....vi hade med oss Nutella till mackorna idag....vilket han inte får äta mer än på helgerna....inte ens det hade han tid eller lust att äta!!!! ;)


Nu kommer snart min vän på besök till mig.....sambon ska på bio ikväll med svågern....saknar ju ALLTID honom.....vem säger att man får träffas trots man bor ihop....jag e ju nästan som ensamstående känns det som ibland :(


Jag har iaf blivit JÄTTE brun idag.....o DET är kul!!!!!!!! :))))))

Hörs snart igen!!! PUUSSSS

Tidigare månad - Senare månad

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22 23 24
25
26
27 28 29
30
<<<
Juni 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

stormenliten


Ovido - Quiz & Flashcards